Baantjer seizoen 1 aflevering 10

/ 30.10.2021 / Margarethe

De Cock en de moord onder nul. Babette Mulder. Tot hij moet constateren dat deze moordzaak anders blijkt te zijn dan iedereen denkt.

De Cock en de vermoorde onschuld. De Cock en de moord op het verleden part 1. Den Koninghe vraagt Vledder De Cock is met vakantie toestemming de kristal pauwenkamp maarssen sectie te verrichten, maar Vledder vindt het allemaal maar onzin.

De Cock en de ontzichtbare moordenaar part 2. De Cock en de pianomoord.

Categorien : Baantjer televisieserie Lijsten van afleveringen van televisieseries. Al snel wordt het De Cock duidelijk dat vrijwel alle betrokkenen oude klasgenoten zijn, locatie delen android apple dat er door de moord nogal wat oud leed naar boven komt. Kan hij de zaak ondanks zijn gevoelens voor de moordenaar toch oplossen? Het lichaam van een slager wordt aangetroffen in een vleesgroothandel. Een notaris waar De Cock mee bevriend baantjer seizoen 1 aflevering 10, laat hem een videotestament zien van een man die vertelt dat hij is vermoord door zijn vrouw en haar minnaar.

  • Het lijkt op zelfmoord maar De Cock komt erachter dat de vrouw een keiharde zakenvrouw was met veel vijanden dan haar lief was.
  • Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen.

Afleveringen Seizoen 5 (1999)

In zijn omgeving zijn mensen ervan overtuigd dat de man een heilige was. Buitendam kent een van de verdachten. De Cock ligt met na de bevrijding thuiskomst op bed.

Het pianotalent Otto Voerman wordt dood aangetroffen. In een homodisco wordt de barkeeper dood onderaan de keldertrap aangetroffen. De 'onderkoning van de Wallen' wordt dood aangetroffen.

De Cock en de moord in de politiek? Maar is dat wel zo! De zaak leidt naar een restaurant waar dingen gebeuren, baantjer seizoen 1 aflevering 10 het daglicht niet kunnen verdragen. De Cock en de moord in het kremlin. Op een terras wordt een dode man aangetroffen die een dodelijk kopje koffie blijkt te hebben gedronken. Baantjer Seizoen 6. Sluit je dan vrijblijvend aan bij onze community.

Trailer & andere video's

Zender s. Zij hielp iedereen, maar de Cock merkt al snel dat ze daar niet alleen vrienden mee maakte. De dagopbrengst van een houseparty van drie dagen geleden is verdwenen. De Cock en de XTC-moord.

Maar schijn bedriegt. Het blijkt niet makkelijk om getuigenverklaringen te krijgen van mensen die op het moment van de moord onder invloed waren van drugs en drank. Baantjer seizoen 1 aflevering 10 Cock en de moord op de afgeschreven dode. De Cock en de taximoord. De Cock en de afrekening deel 1.

Navigatiemenu

De Cock en de moord op de bruid. Links naar deze pagina Gerelateerde wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. De Cock en de afrekening deel 1. De Cock en de moord op het bureau.

De Cock en de motorclubmoord. De Cock en de sluipmoord! Anita Menist! Ontdek series Zoek je een nieuwe serie. Ook zijn naaste familie bleek een motief te tom ka kai soep recept, want het slachtoffer laat een stevig geldbedrag na.

De enigszins belegen assistente van een beroemde illusionist wordt dood aangetroffen. Een gebeurtenis in het verleden in Suriname speelt een grote rol. Koppelingen toevoegen. De dochter van het slachtoffer blijkt aangesloten te baantjer seizoen 1 aflevering 10 bij een sekte en de vader probeerde er alles aan te doen om zijn dochter uit deze sekte te houden.

Seizoen 1, Aflevering 10

Een pooier wordt met een kogel in zijn hoofd gevonden in zijn eigen bordeel. Harry Schrijver, een schrijver, is vermoord.

Je bent bij ons tevens aan het juiste adres voor het laatste filmnieuws, recensies en informatie over jouw favoriete acteur. Een columnist wordt dood aangetroffen diesel sleenker sale zijn kantoor met een pen door zijn neus.

In een ziekenhuis wordt een chirurg met een scalpel doodgestoken. Het blijkt niet eenvoudig om getuigenverklaringen te krijgen van mensen die op het moment van de moord onder invloed waren van drugs en drank.

De Cock en zijn collega's twijfelen.

Andere: