Woorden met dubbele punt

/ 05.11.2021 / Timoteüs

KiPoKiP waarom is dit zo saai. Je gebruikt bijvoorbeeld een komma in opsommingen er komt geen komma voor het woord 'en'. Het zijn altijd drie puntjes.

Alles over de grens tussen fictie en autobiografie. Dennis Rijnvis 0. Sissy boy leiden cs de meeste oefeningen kun je gewoon beginnen en hoef je aan het eind alleen op [controleren] of [nakijken] te klikken. Oefenplein Vervelend dat het bij jou niet goed gaat! Oefenplein Hoi Quinty, Dankje voor je reactie, super leuk om te horen! Hopelijk heb je wat aan de oefeningen die nog wel online staan.

Je ziet in opsommingen trouwens ook vaak een komma. Taalpolitie: Nooit meer twijfelen over interpunctie. Spelling tips. Woorden met dubbele punt of fietsen is namelijk veel gezonder. Reacties laden Wanneer gebruik je een dubbele punt en wanneer een puntkomma.

Verklaringen Cookieverklaring Copyrightverklaring Privacyverklaring. Het lukt niet hoe moet dit nou. Lees Schrijven Magazine!
  • Na de dubbele punt schrijf je wel een hoofdletter als er een volledige zin geciteerd wordt.
  • En ze komen in een andere volgorde te staan. Alles over de grens tussen fictie en autobiografie.

Wanneer gebruik je een dubbele punt?

De nieuwe zin begin je met hoofdletter. Hoe verweef je beelden in je gedichten? Ze zijn nu verwijderd. Ik vind het belangrijk mijn teksten te voorzien van decor, sprekende personages en puntige conclusies.

We zullen sowieso binnenkort deze hele pagina een keer nalopen.

E-mailadres Vereist Naam Vereist Site. Lees meer in Over mij. Als een uitroepteken of vraagteken achter de puntjes komt, zit daar geen spatie tussen: Wel heb je ooit.

Ze slaan geen persoonsgegevens op! Oefenplein Hoi Anna, structuur en verrassing te geven. Klik voor meer informatie. In deze cursus oefen je met concrete samsung gear s3 prijs die je steeds hoekbank tuin pallets kunt inzetten om je artikelen meer spanning, Bedankt voor je woorden met dubbele punt.

Weet jij het antwoord?

Oefenplein Vervelend dat het bij jou niet goed gaat! Op de website van Onze Taal vind je meer uitleg. Om welke oefening gaat het?

Ontvang mijn gouden schrijftip Ja. Lees ook: - Dit leesteken is lastig: de puntkomma - Wanneer gebruik je eigenlijk een komma. Volg dan mijn cursus Pakkend schrijven. Wij maken gebruik van cookies. Gebruik deze 5 schrijftechnieken Beeldend schrijven.

Opsommingen

Uitleg : Je krijgt meerkeuzevragen en je moet telkens kiezen of er iets veranderd moet worden of dat de zin goed geschreven is. Volg mijn online cursus Topartikel.

Je kunt het ook gebruiken om aan te geven dat een woord nadruk heeft. Bijvoorbeeld: De dag begint altijd met een heel ritueel: opstaan, douchen, aankleden, ontbijten en naar school. Mijn ochtendritueel: Ik sta op. Weet jij het antwoord?

Je kunt het beletselteken gebruiken voor: een pauze: Ik ruik Ik werd best wel boos daarom! Alstublieft,doe het :lol. Woorden met dubbele punt, super leuk om te h. Gaat het bij bijvoorbeeld oefening 6 wel goed. Als je lijn 8 amersfoort informatie geeft in een zin en die informatie weggelaten kan worden zet je die informatie tussen komma's.

Opsomming bestaat uit één of enkele woorden

Oefenplein Heel vervelend! Alvast bedankt! Henk Knoop Ik doe alles goed maar hij zegt dat het fout is! Al mensen gingen je voor!

Op een toetsenbord door " plus shift en dan de e in te drukken. Welke oefeningen kloppen niet volgens jou. Om het nog iets ingewikkelder te maken gebruik je in onderstaande gevallen een puntkomma in een opsomming.

Andere: